Welkom bij Boer'n trek

Mijn naam is Moniek de Boer, geboren in 1990 en getrouwd met Johannes.

Sinds mijn zestiende ben ik werkzaam in de horeca. Enkele jaren later maakte ik de sprong bij een goedlopende eetgelegenheid in Grootegast waar ik 5 jaar met veel plezier heb mogen werken. Gedurende deze periode heb ik veel ervaring opgedaan en kwam ik tot de conclusie dat het ondernemerschap absoluut aan mij besteed was.

In een vrij vlot stadium daarna vernam ik via een vertegenwoordiger dat (voormalig) Snackpoint in Leek te koop stond.  Mijn interesse was direct gewekt en diezelfde avond ben ik daar samen met mijn man gaan eten. Ik was gelijk verkocht.

De volgende stap was een afspraak maken met de makelaar. Binnen twee maanden was de handtekening gezet en op 30 september 2016 was de overdracht.

Bij de overname heb ik terstond het nog lopende franchisecontract met Snackpoint beëindigd. Dit omdat ik mijn eigen visie en concept in realiteit wilde brengen.

Waar staan wij voor?

Kwaliteit & service met een glimlach!

Bij Boer'n trek zit u goed voor een snelle maar ook uitgebreide hap. Boer'n trek beschikt over ruim 40 zitplaatsen waar u in alle rust kunt genieten van ons aanbod. Daarnaast kunt u gebruik maken van de bekende afhaal en bieden wij ook onze zeer snel groeiende bezorgservice ieder weekend aan, op vrijdag, zaterdag én zondag.

Dé specialiteit van Boer'n trek!

Wilt u naast onze overheerlijke kaart iets bijzonders? Probeer dan onze regionale specialiteit; de Boer'n Trek burger. De burger die iedereen lekker vindt! Naast de Boer'n trek burger maken wij nog vele andere soorten burgers die stuk voor stuk met de hand bereid worden op de grill. Gegarandeerd uniek en bereid vol passie.

En dan nu.... de naam

Eethuys Boer'n Trek! Het is een combinatie van mijn getrouwde naam en een regionale kreet van 'zin hebben in veel eten'. Daarnaast zijn wij meer dan een cafetaria. Met ruim 40 zitplaatsen kunt u ook eerlijk zittend genieten, alleen, samen of het hele gezin, van onze kaart en versgemaakte burgers. Vandaar de naam Eethuys Boer'n trek.

Nieuwsgierig geworden? Wij heten u van harte welkom en zullen u met alle plezier helpen en bedienen.

 

Moniek de Boer
Eethuys Boer'n Trek.